Isnin, 8 November 2010

SUAI KENAL BLOGGER .. ANDA BERMINAT ?


Bismillahhirrahmanirrahim... Salam pagi selasa semua.Baru hari ini ada kesempatan untuk menulis entri istimewa ni. Semalam dan minggu lepas dihimpit dengan kerja-kerja yang membataskan waktu saya untuk ber 'blogging'. Saya masih baru dalam bidang ni..Kalau diumpamakan dgn bunga, ianya seperti kuntuman yang masih belum mekar lagi..menguncup aje..hehe..Anyway, really appreciate effort yang dilakukan oleh En.Ben yang tak penah jemu memberi sokongan dan dorongan. Thanks En. Ben dan Cik Mat Gebu..Dua2 sifu saya. Saya mula2 belajar berblog melalu blog En. Mat Gebu. Sememangnya saya suka memasak dan selalu mencuba resepi2 kreatif En.Mat..Then saya berkenalan dengan En.Ben..sifu blogging yang cukup saya kagumi.Kedua2 insan inilah yang memberi semangat untuk saya terus aktif berblog(walaupun sebenarnya kekangan masa amat hebat utk diri ini..huhu). Buat teman-teman seperjuangan, terima kasih kerana sudi singgah ke blog yang serba kekurangan ni. Segala komen dan kritikan saya terima dengan hati terbuka..Terima kasih..Love u all...

24 ulasan:

~LieynDa LeEn~ berkata...

salam perkenalan :)
sy pon suke memasak .. jom ke blog sy ! i follow dah

::Miss Pikon:: berkata...

salam ziarah. selamat berkenalan ;)

Azrul Hisham berkata...

salam ziarah... :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Mimiey.. (^-^) berkata...

slm kenal dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com

rabiatul berkata...

salam. slmt brknalan :)
j0m lawat bl0g atul.

IBU WAFIQ berkata...

salam..dah follow..jom ke blog akak pulak..

che fara a.k.a fanadz berkata...

salam kenal dari saya~ :)

senandung hatiku berkata...

salam..ziarah dr blog Ben..folo me too ya.

Nur Azila Ismail berkata...

salam perkenalan ya :)

singgah dari Ben Ashaari Blog :)

.::cEriTeRa HatiKu::. berkata...

salam perkenaln..snggah dr BA..=)

miya berkata...

salam kenal.. dah follow awak nih.

entri best saya:
hutang menggunung nak tunjuk kaya
pilihanraya: panas
yahoo tuhan yahudi

nur berkata...

salam kenal dari BA
ALL IN ONE

Yasminhamid berkata...

saya pun minat memasak.. slain suka makan.. hihihi...semoga perkenalan di alam maya ni kekal selamanya..

suziesanji berkata...

salam perkenalan =)

paDel berkata...

salam...padel datang untuk ajak dinner...ahaksss....

kalau kera di hutan disusukan!!!

cik siska ^_^ berkata...

saya lalu dri blog en.ben

alfa juliet berkata...

mereka memang otaiii

Diana Yahya berkata...

thanks..amat terharu dengan kehadiran kalian. Akan menjenguk semua blog kalian, InsyaAllah.. :)

Puteri Iqa Izyan berkata...

wewitt..salam singgah dari saya :)

Ezal R berkata...

salam ziarah...

http://ezalconqueror.blogspot.com

H.A.N.I.S berkata...

hye. salam kenal ye.. ooyeahhh~

Yasminhamid berkata...

salam.. boleh tolong follow saya di yasminhamid.blogspo.com...blog minhamid tu saya tak update dah...tk

BLADE EDGE berkata...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

ada tgk juga post ni kat blog lain..blm buat kptusan jer lg..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji berkata...

sori terlambat singgah blog ni...jalan2 sini, salam perkenalan dn follow blog kamu...

jom berkenalan lebih...
"blog saya yg comot""